Lichtjesoptocht 2019

Vrijdag 25 oktober 2019 verzamelden zo'n 150 kinderen en ouders zich bij de gymzaal aan de Burgemeet om mee te doen aan de door ons georganiseerde lichtjesoptocht.

Lichtjesoptocht 2019(alle foto's vindt u bij Terugkieke)

De kinderen hadden hun gratis ter beschikking gestelde ledfoam-stick via de school ontvangen en de ouders die een stick hadden besteld, konden die 's avonds voor aanvang van de optocht afhalen tegen betaling van € 1,00.

Intussen was ook de dweilband De Vosseblaozers uit Nieuw-Vossemeer aangekomen en om 19.00 uur ging de optocht van start om rond 20.00 uur weer terug te komen bij de gymzaal.

Dit jaar was bij de optocht Jasmijn aanwezig, die namens Nederland Schoon aandacht vroeg om het dorp schoon te houden. Zij heeft ons laten weten dat Poortvliet het cijfers 9 heeft gekregen!IMG 7930

Wij hebben voor de ouders van de deelnemende kinderen voor volgende optochten wel een dringend verzoek.

De optocht gaat onder begeleiding van twee gediplomeerde verkeersregelaars door ons mooie dorp en zij wijzen de ouders op het gevaar dat de kinderen lopen door niet achter de dweilband te lopen maar vele tientallen meters voor de optocht en daardoor buiten het aandachtsgebied van deze verkeersregelaars terechtkomen. Wij vragen u bij de volgende optocht uw kinderen hier op te wijzen.