Header.nw

Zomerspelen van Omroep Zeeland

Beste inwoners van ons mooie Poortvliet.

Dinsdagochtend 25 augustus is Omroep Zeeland op bezoek in ons dorp, nadat Sint Annaland, Tholen en Sint Maartensdijk al hebben meegedaan aan de Zomerspelen. Dus doen wij ook mee aan de Zomerspelen van het radioprogramma Goedemorgen Zeeland.
We gaan natuurlijk voor de winst, te weten een heerlijke taart en de eeuwige roem! Er moet een 5-tal opdrachten vervuld worden waarvan er 1 een verrassingsopdracht is voor de presentator van de Omroep.
Wil je meehelpen? Stuur dan even een mailtje aan
We zijn met name nog op zoek naar iemand die iets kan vertellen over een monument, historisch gebouw of een gebeurtenis in Poortvliet.
Wie wil er (samen mag natuurlijk ook) van een oud laken of kussensloop een vlag maken met het Wapen van Poortvliet?
Houd verder onze Facebookpagina in de gaten en luister dinsdagochtend (25 augustus) tussen 9 en 12 naar Omroep Zeeland, we zullen op verschillende momenten live in de uitzending zijn.
 

We moeten zo veel mogelijk punten verzamelen voor een heuse taart en de eeuwige roem!! Er zijn 5 opdrachten die elk 10 punten kunnen opleveren en als je op Facebook de foto's liked die tijdens de uitzending worden gemaakt en gepubliceerd zijn op de FB-pagina Goedemorgen Zeeland, dan verdienen wij extra punten. Dus massaal liken op 25 augustus en de dagen daarna.


 

Eerstvolgende activiteit

Geen evenementen

Het weer in ...